Er det overhovedet sjovt?

Da jeg var på vej hjem fra job i dag, stødte jeg på single.dk’s seneste reklame, der ser sådan her ud:

Jeg tænkte umiddelbart, at det var en ret skæg reklame, som gik til grænsen af, hvad man kan tillade sig at sige til folk. Den falder ind under kategorien »funny ’cause it’s true«.

Men ville jeg også synes, at den var sjov, hvis jeg var single og havde ledt efter kærligheden i flere år uden held? Havde datet flere idioter, der havde løjet mig op i ansigtet? Ville jeg synes det var sjovt, hvis jeg virkelig gerne ville have børn, men ikke kunne finde nogle at få dem med, fordi fyrene på min alder enten var optagede eller led håbløst af Peter Pan komplekser?

For det må være dem, Single.dk taler til. Dem der er særdeles trætte af at være single. Single.dk er i knæ pga. Tinder. Det eneste single.dk (muligvis) kan tilbyde er, at folk er mere seriøse hos dem (og er det ikke nyt i øvrigt? Var Single.dk ikke gamle dages Tinder?)

Men vil de seriøse kærligheds-jægere finde sig i at blive talt ned til?

 

6 Replies to “Er det overhovedet sjovt?”

 1. Personligt synes jeg ikke den er sjov. Og jeg har ikke engang mange single venner, som jeg på deres vegne kunne bliver fornærmede over denne reklame. Jeg synes, den træder over grænsen (min i hvert fald). Kh. Birgitte

  1. Jeg tror ikke, at single.dk får ret mange nye kunder på grund af denne reklame. De får allerhøjest omtale. Den har stødt de fleste jeg har diskuteret den med 🙂

 2. Jeg er heller ikke single, men jeg tænkte præcis det samme, da jeg så den. Not cool, man.

  1. hæhæ… det kan være, at vi bliver mere nærtagende at være i et parforhold? Gad vide om hvordan folk i målgruppen tager imod reklamen.

 3. Jeg er single, og har været det i et årti. Det er af valg, for jeg vil ikke være i et forhold med nogen, som jeg ved, jeg ikke ender med at elske dybt, og som jeg skal ændre mig for (ikke udvikle mig med). Der er overraskende mange, det falder for brystet. Jeg har sågar fået at vide, at jeg skal ‘skrue lidt ned for mig selv’ i starten af et forhold’. Og jeg vil ikke nødvendugvis have børn. Jeg har hørt fra så mange, at jeg ikke kender til kærlighed, før jeg får børn. Nej. Jeg kender ikke til dén slags kærlighed. Kærlighed har mange facetter. Og råd der er udledt fra tanken om, at livet først rigtigt begynder, når jeg har fundet mig en mand og får familie – jeg har fået dem i hobetal. Jeg er så t r æ t af den tankegang. Alle er ikke ens. Jeg passer ikke i den kategori.
  Den reklame gør mig simpelthen så dirrende vred! Jo, de skal tjene penge. Det er et firma – I get it. Men. Der er sgu nogen, for hvem singellivet gør ondt. Oprigtigt ondt. Dér sparker reklamen. Den er ond.
  For sådan nogle som jeg, der har kæmpet med at føle sig okay som menneske, fordi jeg ikke har samme trang til mand og børn … ja, der er den også ond. For et firma, der burde have kærlighed som udgangspunkt, burde det virkelig grsnske deres grundværdier.

  1. Altså der er jo masser idiotiske reklamer, men jeg er meget i tvivl om, hvorvidt den overhovedet virker, som de har til hensigt. For de taler vel lige præcis til dem, som ikke synes det er sjovt at være single. Jeg har i hvert fald svært ved at forestille mig, at man som selv-valgt single ændrer livsstil, fordi Single.dk truer med en alderdom tynget af kattehår. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *