Sommeren slut

Det er et år siden, at jeg skrev et indlæg om, at Lars Løkke og jeg skulle starte et nyt kapitel (hver for sig, bevares!). Lars Løkke har jo ikke ligget på den lade side. Han har både lavet en podcast og landet et velbetalt bijob som konsulent hos et advokatfirma. Også blander han sig stadig med stadig uvelkomment i Venstres politik.

Jeg har på den anden side født et barn, fodret og kysset ham, så han nu er 10 måneder gammel, 12 kilo tung og et par af 80 cm. lang. Det er en bemærkelsesværdig præstation, som jeg er meget stolt af. Det at lave et barn, er ikke for svæklinge. Det kræver sin kvinde!

Nu har jeg dog pakket pusletasken væk, støvet min arbejdscomputer af og draget mod min arbejdsplads. Denne gang med mundbind og metro. Jeg er stor fan af sidstnævnte.

Jeg synes ikke, at det er top sjovt at vende tilbage til arbejdet, men det er dog rart at se kendte ansigter og spændende at høre mere til det politiske liv på Slotsholmen. Det skal nok blive okay. Jeg prøver at acceptere, at jeg er et af de mennesker, som synes at denne overgang er lidt svær.

Jeg håber, at tilbagevenden til et mere systematisk og hektisk liv hjælper mig til at få lidt mere gang i bloggen igen. Jeg må ærligt indrømme, at de mange farvel fra flere af mine yndlingsbloggere har taget noget af min motivation fra mig. Der var lige nogle måneder, hvor det føltes som om jeg var en del af en skønt univers med nye pennevenner. Det savner jeg. Hvis I kender til gode bloggere, som jeg bør kende til, så skriv fluks.

På denne årets sidste sommerdag kommer jeg altid til at tænke på TV-2s sang “husker du så glemmer jeg” :

Sommeren slut

elske højt hvert langt minut

lyset væk

gadelygte, cykeldæk

og is i hinandens blik

ekko af tid der gik

dråber af stivnet smil

hænger bag lukkede døre

.

Sommeren slut

huske at glemme, uafbrudt

lyset væk

cykellygte, ansigtstræk

viskes ud i en andens blik

lyden af skridt der gik

dråber af savner dig

skjules bag smilende øjne

8 Replies to “Sommeren slut”

 1. Nom de Mie er lige vendt tilbage fra en længere periode i eksil. Hun er ikke på din liste, så måske kender du hende ikke? Jeg ved dog ikke om hun duer som penneven – den må I hellere tage selv. nomdemie.wordpress.com

  Jeg glæder mig til flere skægge, spydige, æselagtige politiske kommentarer herfra, men kan ikke tilbyde en begavet blog til gengæld. Er desværre blevet dummere med alderen. Hvor mon det ender?

  1. Tak for Fif! Jeg følger fluks, men jeg ville nu allerhelst læse din ikke-eksisterende blog. Men jeg venter tålmodigt på, at du får lyst en dag.

 2. Blogs der kan anbefales :
  Et sted i verden.
  Miriams blok.
  På bloggen med Line.
  Live fra Lolland.
  Q land.
  Fifty faboulus.
  Valdemars ro.
  Blogsbjerg.
  Chloe Danica.
  Anne Mette Voss.

  1. Tak, Marlene. Der er mange gode på listen. Og nogle af dem har jeg ikke hørt om før. Jeg tjekker dem fluks ud!

 3. Hej Johanne! Velkommen tilbage på job, det skal nok blive godt. Mht Lars L så … tja … Og jeg genkender godt følelsen af at alle pennevennerne holdt op med at skrive. Lidt trist, men jeg er der endnu hvis det er nogen form for trøst (!).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *