We have a runner….

Efter en lille uge i det midtjyske i omegnen af Silkeborg i det vidunderlige vejr er der nogle konklusioner, som trænger til at blive draget.

For det første forstår jeg ikke, hvordan andre folk har lært deres børn at gå på plads. Eller bare blive nogenlunde i nærheden. Jeg vidste godt, at mine børn ikke var homebound, men når man bor i et telt, så går sandheden op for en: Børn, der løber meget væk hjemmefra, ville ikke have klaret sig ret længe i naturen.

Jeg prøver at glædes over det faktum, at mine børn er i fuld løsrivelsesmode hvert minut af dagen måske betyder, at jeg slipper for et smertelig kæmpe breakup, når de er voksne.

Nå, men altså. Jeg vil bare konkludere, at camping er bedst for børn, der ikke løber hjemmefra hvert andet minut. Dine muligheder for at spærre af bliver afskåret, når du flytter i telt. Det er 100 grader varmt om dagen og der er ingen hegn om din “ejendom” eller døre der kan låses. Spørg mig om vi kørte meget i bil!? JA!

For det andet. Jeg er forelsket. Hold da magle, hvor er Jylland pæn. Især Silkeborg og omegn. Søer, skove og bølgende kornmarker. Det kom bag på mig. Og tænk engang at man som almindeligt menneske kan komme i nærheden af at få søudsigt.

Aarhus er også fantastisk. Jeg elsker små storbyer. Kultur, mad, skæg og ballade, skov og strand. Jeg synes ikke at København har en chance i den sammenligning. Men det er nok bare mig.

Når man er opvokset på Vestegnen kan områder også blive for smukke og “familie i nærheden“ slår trods alt “skønhed“ med mange mil. Men måske et lillebitte sommerhus og en brobizz….

En skønne dag.

For det tredje så har det været vildt skægt at komme ud og få nogle nye oplevelser og se nye mennesker. Jeg er vild med det. Jeg har SAVNET den del af livet meget mere, end jeg troede.

Hvem skulle have troet at indersiden af ens eget hjem ikke er tilstrækkelig stimulerende på den lange bane…

God ferie allesammen. Jeg håber, at I nyder den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *